Botoşani. Pofticioasă peste măsură, o pisică a rămas blocată cu capul într-o conservă cu hrană

  • Pofticioasă peste măsură, o pisică a dat de necaz, luni, în oraşul Botoşani, unde a găsit o conservă cu hrană pentru feline pe stradă.
  • Fără să stea pe gânduri, a băgat capul şi rămas blocată.
Urmărește
157 afișări
Imaginea articolului Botoşani. Pofticioasă peste măsură, o pisică a rămas blocată cu capul într-o conservă cu hrană

Botoşani. Pofticioasă peste măsură, o pisică a rămas blocată cu capul într-o conservă cu hrană

Zgomotul făcut de pisică în încercarea de a se elibera i-a atras atenţia unui bărbat. Acesta şi-a dat seama că nu poate să o ajute şi a sunat la pompieri.

Salvatorii din cadrul Detaşamentului Botoşani au intervenit rapid, demonstrându-şi abilităţile cu blândeţe şi profesionalism. După câteva momente tensionate, au reuşit să o elibereze.

Pisicuţa a rămas în grija oamenilor care locuiesc pe strada Dobrogeanu Gherea din Botoşani şi va primi îngrijirile de care va avea nevoie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici