Doi răniţi în urma unei explozii produse într-un bloc din Sibiu

Două persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unei explozii care s-a produs într-un bloc din municipiul Sibiu, din primele informaţii reieşind că deflagraţia s-a produs din cauza unei probleme la sistemul de alimentare cu gaz.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi în urma unei explozii produse într-un bloc din Sibiu

Doi răniţi în urma unei explozii produse într-un bloc din Sibiu (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, deflagraţia s-a produs în jurul orei 7.00, la un bloc de pe strada Tilişca din municipiul Sibiu.

Din primele informaţii reieşea că explozia s-a produs din cauza unor probleme la sistemul de alimentare cu gaz.

Potrivit sursei citate, două persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă din Sibiu.

"La Unitatea de Primiri Urgenţe au fost aduşi doi pacienţi, soţ şi soţie, victimele unei explozii. Femeia, în vârstă de 40 de ani, prezenta o arsură termică de gradele I şi II pe 15-20 la sută din suprafaţa corporală (faţă, gât, spate şi mâini). Bărbatul în vârstă de 41 de ani a suferit o fractură de rotulă stângă şi va necesita intervenţie chirurgicală", a declarat Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu.

Potrivit sursei citate, starea pacienţilor este stabilă, femeia urmând să rămână internată în secţia de chirurgie plastică, iar bărbatul la ortopedie.

Potrivit martorilor, explozia s-a produs într-un apartament din blocul respectiv, după ce o femeie a vrut aprindă aragazul. Martorii mai spun că soţul femeii a fost aruncat de suflul exploziei şi şi-a rupt piciorul şi susţin că familia respectivă a fost racordată miercuri la reţeaua de gaz.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de medici, pompieri, poliţişti şi reprezentanţi ai societăţii de gaz, aceştia din urmă declanşând o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici