Nicuşor Dan a dat în judecată SAGA pentru că nu şi-a plătit facturile

  • Nicuşor Dan îi dă în judecată pe organizatorii SAGA.
  • Primăria Capitalei susţine că Festivalul SAGA nu a plătit facturile.
  • SAGA nu ar fi plătit facturile pentru festivalul din 2022.
Urmărește
4818 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan a dat în judecată SAGA pentru că nu şi-a plătit facturile

Sursa foto: Facebook

Râdem, ne distrăm, dar nu uităm să plătim. Nicuşor Dan nu merge la festival, dar aduce festivalul în faţa judecătorilor. Primăria Capitalei i-a dat în judecată pe organizatorii festivalului SAGA pentru că aceştia nu şi-au plătit datoriile de la ediţia din 2022 de pe Arena Naţională. Aproape 330 de mii de lei vrea Nicusor să recupereze de la Saga – adică facturile la curent, apă şi canalizare, plus daune.

Până hotărăsc judecătorii dacă organizatorii au bani de dat, SAGA face deja alţii. Festivalul a început astăzi la Romaero Băneasa şi ţine până duminica, timp în care vor ajunge pe scenele de la SAGA peste 150 de artişti. Cei mai aşteptaţi sunt Rita Ora, Nicki Minaj, Tyla sau Armin Van Buuren.

Dacă nu ai prins bilete la SAGA, poţi să încerci la Festivalul Internaţional de Muzică Interbelică de la Sala Radio, tot de astăzi până duminică. O să asculţi muzica dintre anii 1920 şi 1940 cântată de artişti români, francezi, nemţi şi britanici.

Şi tot weekend-ul acesta poţi să mergi la Festivalul Film în Sat ca să vezi lungmetraje româneşti. Găseşti proiecţiile în satul Cernăteşti din judeţul Dolj şi te bucuri şi de muzică live lăutărescă. Festivalul Film în Sat e la a doua ediţie, iar după Cernăteşti urmează Întorsură Buzaului din Covasna.

Peroane pline, străzi aglomerate şi aproape niciun loc de cazare liber. La malul mării a început Neversea! Peste 150 de artişti români şi internaţionali asigură atmosfera, iar timp de patru zile şi patru nopţi, zeci de mii de tineri se vor bucura de muzică, mare şi plajă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici