Patru răniţi grav, unul proiectat în afara maşinii, după un accident pe DN 1, în Sibiu

  • Patru persoane au fost rănite grav, vineri seara, în urma unui accident între două maşini, pe DN 1, în zona localităţii Scoreiu, judeţul Sibiu.
  • Una dintre victime a fost proiectată în afara autoturismului.
Urmărește
451 afișări
Imaginea articolului Patru răniţi grav, unul proiectat în afara maşinii, după un accident pe DN 1, în Sibiu

Patru răniţi grav, unul proiectat în afara maşinii, după un accident pe DN 1, în Sibiu

Poliţiştii rutieri intervin vineri seara la un accident produs pe DN 1, la ieşirea din Scoreiu spre Braşov.

„În timp ce conducea un autoturism spre Braşov, din cauze care urmează a se stabili, o femeie în vârstă de 40 de ani a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Braşov, proiectându-l în afara carosabilului”, transmite Poliţia Sibiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu transmite că este vorba de trei femei şi un bărbat.

O femeie de 40 de ani a fost descarcerată, ea fiind inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu cu medic care a aplicat de îndată protocolul de resuscitare, iar femeia a răspuns manevrelor. Este transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD cu medic, intubată.

S-au efectuat manevre pentru deblocarea din autoturism pentru o altă femeie în vârstă de 39 de ani. Aceasta a fost preluată conştientă de echipajul SMURD şi transportată la UPU Sibiu întrucât a suferit un traumatism toracic.

Celelalte două persoane rănite au fost preluate de echipajele SAJ.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Traficul se desfăşoară îngreunat între judeţele Sibiu şi Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici