Tragedie în Maramureş: Doi poliţişti au murit într-un accident, iar o poliţistă e rănită grav

  • Doi poliţişti au murit, vineri seara, într-un accident în Maramureş.
  • O poliţistă e rănită, după ce maşina în care erau toţi trei a intrat într-un stâlp de electricitate.
Urmărește
3727 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Maramureş: Doi poliţişti au murit într-un accident, iar o poliţistă e rănită grav

Accidentul s-a produs în oraşul Târgu Lăpuş, iar primele verificări arată că şoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, a murit.

Şoferul, un tânăr de 28 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a murit în drum spre spital.

O poliţistă de 25 ani a ajuns la spital. Conform ISU, tânăra a fost găsită încarcerată.

„A fost constituită echipă complexă, care în prezent se află la faţa locului şi desfăşoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Maramureş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici