Un restaurant de pe malul mării a fost închis de poliţie pentru că funcţiona „la negru”

Un restaurant cu terasă, care funcţiona pe plaja Tuzla, din Constanţa, a fost închisă, vineri, de poliţiştii constănţeni, după ce s-a constatat că funcţiona fără niciun fel de organizare juridică.

Urmărește
277 afișări
Imaginea articolului Un restaurant de pe malul mării a fost închis de poliţie pentru că funcţiona „la negru”

Sursă imagine: Pexels

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economico-Financiare au constatat faptul că o unitate de alimentaţie publică de tip restaurant şi terasă, situată pe plaja Tuzla, funcţiona fără a deţine niciun fel de organizare juridică, transmite, vineri, Poliţia Constanţa.

În urma verificărilor, activitatea restaurantului cu terasă a fost suspendată, iar unitatea a fost sigilată.

„Persoana fizică responsabilă a fost sancţionată conform prevederilor art. 10 lit. e, art. 11 alin. 1 lit. d pct. ii şi art. 11 alin. 10 din OUG 28/1999, prin aplicarea unei amenzi contravenţionale în valoare de 20.000 de lei”, potrivit Poliţiei Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici