Andreea Taloş încheie pe locul 10 finala olimpică la triplu salt

  • Atleta română Andreea Taloş a încheiat competiţia olimpică de triplu salt de la Paris 2024 pe locul 10.
  • Românca a avut o evoluţie sub aşteptări nereuşind să aibă decât o singură săritură măsurată.
Urmărește
202 afișări
Imaginea articolului Andreea Taloş încheie pe locul 10 finala olimpică la triplu salt

Andreea Taloş încheie pe locul 10 finala olimpică la triplu salt. Sursa foto: Agenţia Naţională pentru Sport

Eleva antrenorului Virgil Costache a depăşit pragul la primele două sărituri, iar la a treia a fost măsurată cu 14.04 metri, o săritură cu 19 centimetri mai slabă decât cea mai bună săritură din calificări, care a măsurat 14.23 metri.

Taloş nu a reuşit astfel să continue concursul, în care au evoluat mai departe doar primele opt clasate. O repetare a uneia din cele două cele mai bune performanţe din calificări (14.21 şi 14.23), i-ar fi adus calificarea în primele 8, ultima cea mai bună săritură calificată fiind de 14.13 metri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici