Cătălin Chirilă bate recordul olimpic încă din serii şi e în semifinale la canoe masculin la Paris 2024

  • Sportivul român Cătălin Chirilă a câştigat miercuri în mod categoric seria a treia a calificărilor în proba de 1000 metri canoe masculin la Jocurile Olimpice, realizând un nou record olimpic al probei.
  • Românul s-a calificat direct în semifinalele olimpice.
Urmărește
1076 afișări
Imaginea articolului Cătălin Chirilă bate recordul olimpic încă din serii şi e în semifinale la canoe masculin la Paris 2024

Cătălin Chirilă bate recordul olimpic încă din serii şi e în semifinale la canoe masculin la Paris 2024

Chirilă a evoluat pe culoarul 4 în seria a treia a calificărilor şi a început mai moderat pe primii 250 de metri. Românul luat apoi cursa pe pe cont propriu, a trecut primul la 500 de metri, după care a condus până la finalul celor 1.000 de metri.

La final a ajuns cu mai mult de o barcă avans în faţa francezului Adrien Bart, fiind cronometrat cu timpul de 3 minute, 44 de secunde şi 75 de sutimi, cel mai bun timp într-o cursă olimpică. Cei doi au obţinut calificarea directă în semifinalele care vor avea loc vineri, de la ora 12.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici