Ce a spus Sabrina Voinea la întoarcerea în ţară despre retragerea din gimnastică: „Deocamdată o să-mi iau o pauză”

Sabrina Voinea a spus, miercuri, la revenirea în ţară de la Jocurile Olimpice de la Paris, că nu îşi doreşte să se lasă de gimnastică şi că vrea să îi explice acest lucru mamei sale.

Urmărește
485 afișări
Imaginea articolului Ce a spus Sabrina Voinea la întoarcerea în ţară despre retragerea din gimnastică: „Deocamdată o să-mi iau o pauză”

Sabrina Voinea: Eu nu-mi doresc să mă las de gimnastică

„Deocamdată o să-mi iau o pauză, o să merg în vacanţă cu familia. Eu sper să-mi revin şi eu, şi mama. O să vorbesc cu mama şi vedem ce se poate rezolva. Eu nu-mi doresc să mă las de gimnastică, pentru că am muncit foarte mult şi vreau să arăt pe parcurs că sunt din ce în ce mai mai bună. Acelaşi lucru vreau să-i explic şi mamei să continuăm gimnastica şi să mergem mai departe”, a spus Sabrina Voinea.

Ea a adăugat că îşi doreşte foarte mult medalia de bronz în finala de sol de la Paris.

Sabrina Voinea a mai spus că pentru exerciţiul de la sol şi-ar fi dat nota 14.000.

Mama şi antrenoarea Sabrinei, Camelia Voinea, a spus că va vorbi zilele următoare cu fiica ei.

„N-am apucat să vorbesc cu Sabrina, trebuie să am timp să vorbesc. Acum când voi pleca în vacanţă voi sta liniştită să vorbesc cu ea, că ea are o vârstă fragedă şi nu vreau să o dau peste cap, pentru că eu în noaptea aia am stat cu ea până pe la două şi jumătate noaptea şi nu era bine”, a spus Camelia Voinea.

Sabrina Voinea Maneca a fost depunctată cu o zecime pentru că ar fi plecat într-o linie acrobatică cu călcâiul în afara liniei. Imaginile video şi foto infirmă această teorie, conform COSR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici