Croatul Ivan Rakitic, transferat la Hajduk Split după ce a părăsit Al-Shabab

  • Mijlocaşul croat Ivan Rakitic s-a transferat la Hajduk Split după ce clubul Al-Shabab din Saudi Pro League i-a reziliat contractul, de comun acord, după o perioadă de şase luni.
  • Jucătorul în vârstă de 36 de ani a marcat un singur gol în opt meciuri după ce s-a alăturat Al-Shabab în ianuarie 2024.
Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului Croatul Ivan Rakitic, transferat la Hajduk Split după ce a părăsit Al-Shabab

Sursa foto: X / @ivanrakitic

„Conducerea clubului a convenit cu jucătorul croat Ivan Rakitic să rezilieze relaţia contractuală dintre cele două părţi de comun acord", a postat clubul saudit pe platforma de socializare X.

Hajduk Split a anunţat duminică transferul fostului mijlocaş de la Barcelona şi Sevilla pentru un sezon, cu opţiunea unui an suplimentar, în ceea ce va fi prima sa evoluţia în Croaţia.

Rakitic, care s-a născut în Elveţia, a jucat 106 meciuri pentru Croaţia, marcând 15 goluri, şi a contribuit la calificarea naţionalei croate în finala Cupei Mondiale în 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici