Instanţa a decis: rămăşiţele lui Diego Maradona pot fi mutate într-un monument deschis publicului

  • Rămăşiţele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparţine unui tribunal din Argentina.
  • Copiii celebrului fotbalist vor să mute sicriul dintr-un cimitir privat într-un monument care să fie deschis publicului.
Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului Instanţa a decis: rămăşiţele lui Diego Maradona pot fi mutate într-un monument deschis publicului

Instanţa a decis: rămăşiţele lui Diego Maradona pot fi mutate într-un monument deschis publicului

O instanţă a aprobat planurile de mutare a rămăşiţelor fostului fotbalist, potrivit Sky News. Maradona a fost înmormântat într-un cimitir privat după moartea sa în noiembrie 2020.

Copiii vedetei au anunţat anul trecut că vor să mute rămăşiţele într-un mausoleu deschis pentru public.

Miercuri, un tribunal din San Isidro, la periferia oraşului Buenos Aires, a autorizat solicitarea. Instanţa a adăugat că transferul se va face atunci când consideră familia că este momentul potrivit. Monumentul este în construcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici