Ovidiu Ionescu şi-a încheiat participarea la Jocurile Olimpice Paris 2024

  • Jucătorul român de tenis de masă Ovidiu Ionescu a pierdut luni primul meci pe tabloul de simplu de la Jocurile Olimpice de la Apris 2024.
  • Românul a fost învins de croatul Andrej Gacina, la capătul unui meci echilibrat încheiat cu scorul de 1-4 (8-11, 12-10, 8-11, 10-12, 5-11).
Urmărește
400 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Ionescu şi-a încheiat participarea la Jocurile Olimpice Paris 2024

Sursa foto: Facebook, Federaţia Română de Tenis de Masă

Componentul lotului naţional a fost eliminat şi din proba de dublu mixt pierzând duminică în sferturile de finală, alături de Bernedette Szocs.

A fost un joc tactic şi cu lovituri în forţă din partea amândurora, cu un moment important pentru Ovidiu Ionescu, cel care a salvat două mingi de set, pentru a ieşi victorios din setul al doilea.

La 1-1 pe tabelă echilibrul s-a menţinut, cu o oportunitate pentru Ionescu în setul al patrulea, când a căpătat încredere după o serie bună de lovituri câştigătoare. Cu şanse multiple de a face 2-2, Ovidiu Ionescu a fost întors de Andrej Gacina, iar croatul a câştigat şi ultimul set pentru a stabili rezultatul final.

În competiţia masculină, Eduard Ionescu este calificat în turul secund şi va întâlni luni seara de la ora 22.00 cu taiwanezul Cheng-Jui Kao.

Tot luni, în turul doi, va evolua şi Elizabeta Samara, cu începere de la ora 21.00, în compania taiwanezei I-Ching Cheng.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici