Patinoarul Berceni Arena a fost omologat

Patinoarul Berceni Arena a primit decizia de omologare din partea comisiei de specialitate din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, informează primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Urmărește
331 afișări
Imaginea articolului Patinoarul Berceni Arena a fost omologat

Sursa foto: Primaria Sectorului 4

„Gata! Suntem pregătiţi, şi formal, să deschidem sezonul 2024-2025 la hochei! Patinoarul Berceni Arena a primit, joi, decizia de omologare din partea comisiei de specialitate din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă şi este avizat să găzduiască partide oficiale de hochei”, spune primarul Daniel Băluţă, pe Facebook.

Prima astfel de confruntare va fi chiar Supercupa României, dintre CSM Corona Braşov şi ACSH Gheorghieni.

Partida se va disputa pe 31 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici