MrBeast pregăteşte o colaborare cu Lionel Messi pentru a înfrunta ascensiunea lui Ronaldo pe YouTube

MrBeast ia în considerare o colaborare cu Lionel Messi pentru a-şi păstra supremaţia pe YouTube, în faţa ascensiunii rapide a canalului lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez, care domină deja Instagramul, ameninţă acum poziţia lui Jimmy Donaldson pe platforma de video sharing.

Urmărește
52 afișări
Imaginea articolului MrBeast pregăteşte o colaborare cu Lionel Messi pentru a înfrunta ascensiunea lui Ronaldo pe YouTube

MrBeast pregăteşte o colaborare cu Lionel Messi pentru a înfrunta ascensiunea lui Ronaldo pe YouTube

Jimmy Donaldson, cunoscut pe internet sub numele de MrBeast, domină în prezent topul celor mai urmărite canale de YouTube, acumulând un impresionant număr de 318 milioane de abonaţi de la 1 iunie. Popularitatea sa imensă a adus venituri substanţiale din publicitate, consolidându-i statutul de vedetă online.

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo, care deţine cel mai urmărit cont de Instagram din lume, şi-a extins influenţa şi în lumea YouTube. Starul portughez, care joacă pentru Al-Nassr în Arabia Saudită, a stabilit un nou record pentru cea mai rapidă creştere a numărului de abonaţi într-o singură lună, odată cu lansarea canalului său, „UR Cristiano”. Acest record fusese deţinut anterior de MrBeast, ceea ce a atras atenţia întregii comunităţi online.

Într-un interviu pe podcast-ul IMPAULSIVE al lui Logan Paul, Donaldson a recunoscut că Ronaldo reprezintă o ameninţare semnificativă la adresa performanţelor sale pe YouTube: „Am bătut recordul mondial pentru cele mai multe abonări într-o lună, iar la două luni după, Ronaldo şi-a lansat canalul.” El a adăugat că CR7 „face ravagii” pe platformă şi că „dacă ar exista cineva care să mă depăşească, acela ar fi Ronaldo”.

Cu toate acestea, MrBeast nu este dispus să cedeze fără luptă. Acesta a sugerat că ar putea apela la rivalul de o viaţă al lui Ronaldo, Lionel Messi, pentru a-şi menţine supremaţia. Donaldson a declarat că, dacă va fi nevoie de „o colaborare cu Messi” pentru a rămâne în frunte, atunci acesta este un pas pe care îl va lua în considerare.

Deşi Ronaldo se apropie de pragul de 64 de milioane de abonaţi pe YouTube, mai are un drum lung de parcurs până să-l ajungă din urmă pe MrBeast. Cu toate acestea, cariera extraordinară a fotbalistului portughez a demonstrat că nu trebuie niciodată subestimat.

Această competiţie între două dintre cele mai mari personalităţi din sport şi online ar putea aduce o nouă dimensiune în bătălia pentru supremaţia pe reţelele sociale, iar o posibilă colaborare între MrBeast şi Messi ar putea schimba balanţa în această cursă intensă pentru abonaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici