Ciolacu: Nu sunt mulţumit nici după mandatul domnului Băsescu, nici după mandatul domnului Iohannis

Marcel Ciolacu spune că nu este mulţumit nici după mandatul lui Traian Băsescu, nici după mandatul lui Klaus Iohannis: „Eu îmi doresc de la preşedintele României mult mai mult”.

199 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu sunt mulţumit nici după mandatul domnului Băsescu, nici după mandatul domnului Iohannis

„Să nu o ia nimeni în nume de rău: nu sunt mulţumit nici după mandatul domnului Băsescu, nici după mandatul domnului Iohannis. Eu îmi doresc de la preşedintele României mult mai mult. Eu îmi doresc o normalitate, eu îmi doresc un preşedinte care să înţeleagă prin ce trece România acum, să înţeleagă că sunt cei mai importanţi ani ai României într-un context complicat, un preşedinte care să stea umăr la umăr cu prim-ministrul României, indiferent de ce culoare politică are”, a spus Ciolacu la Antena 3 CNN.

Întrebat apoi dacă data alegerilor prezidenţiale din septembrie se poate schimba, Ciolacu a răspuns negativ.

La întrebarea dacă PSD ar trebui să continue în alianţă la alegerile prezidenţiale sau separat, în condiţiile în care în campanie au fost „simpatizanţi şi activişti PSD şi PNL care se băteau la propriu”, Ciolacu a răspuns că a fost o campanie diferită faţă de altele, cu excepţia „muşcăturii de faţă”.

În cel priveşte viitorul candidat la prezidenţiale, Marcel Ciolacu a insistat că este nevoie de rezultatul de la europarlamentare pentru a lua o decizie în coaliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici