Antonio Conte este noul antrenor al lui Napoli

Fostul antrenor al lui Chelsea şi Tottenham Hotspur, Antonio Conte, a fost numit miercuri noul tehnician al lui Napoli, pe o perioadă de trei ani. Italianul, în vârstă de 54 de ani, nu a mai antrenat de când a părăsit Spurs prin consimţământ reciproc în martie 2023, după 16 luni de mandat.

80 afișări
Imaginea articolului Antonio Conte este noul antrenor al lui Napoli

Antonio Conte este noul antrenor al Napoli

În ciuda unei perioade dezamăgitoare în nordul Londrei, Conte a avut o carieră de antrenor decorată, după ce a câştigat Premier League în primul său sezon la Chelsea (2016-17) şi Cupa Angliei în al doilea, înainte de a fi demis în 2018.

„Napoli este un loc de importanţă globală. Sunt fericit şi entuziasmat la ideea de a sta pe banca albastră", a declarat Conte.

„Pot promite cu siguranţă un lucru, voi face tot ce pot pentru creşterea echipei şi a clubului. Angajamentul meu, împreună cu cel al staff-ului meu, va fi total."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici