Ce spune Denis Drăguş despre o remiză de salon cu Slovacia: „Nu ne interesează discuţiile, noi pregătim meciul ca să câştigăm”

  • Denis Drăguş, atacantul echipei naţionale de fotbal a României a prefaţat luni partida cu Slovacia de la Euro 2024, într-o conferinţă de presă organizată în cantonamentul tricolorilor.
  • Întrebat despre zvonurile privind o remiză de salon cu Slovacia, Drăguş spune că echipa se pregăteşte de victorie.
555 afișări
Imaginea articolului Ce spune Denis Drăguş despre o remiză de salon cu Slovacia: „Nu ne interesează discuţiile, noi pregătim meciul ca să câştigăm”

Ce spune Denis Drăguş despre o remiză de salon cu Slovacia: „Nu ne interesează dicuţiile, noi pregătim meciul ca să câştigăm”

Titular în ambele meciuri şi marcator al golului de 3-0 în poarta Ucrainei, Drăguş nu s-a arătat foarte impresionat de declaraţia lui Kevin de Bruyne, care a spus despre el că ar fi fost jucătorul care i-a plăcut cel mai mult în meciul cu Belgia.

„Mă bucur că sunt apreciat, că am putut să să lăsăm ceva acolo pe teren să, arătăm că avem şi noi puterea de a lupta cu cei mai buni. Pentru mine personal important e că nu am reuşit să câştigăm... Astea (aprecierile) sunt lucruri mai puţin importante.”

Făcând referire la discuţiile din spaţiul public, care speculează un rezultat final de egalitate confortabil ambelor echipe, atât România, cât şi Slovacia urmând să obţină calificarea în optimi, Denis Drăguşin a spus: „Noi mergem să câştigăm, mergem, de ce nu, să luăm locul unu în grupă... Cu gândul ăsta plecăm, să câştigăm şi să terminăm pe locul unu şi să facem din nou lumea fericită. Pregătim meciul să câştigăm. Pur şi simplu, tot ce se dicută nu ne priveşte, pregătim meciul ca să-l câştigăm, ca pe oricare altul. ”

Anticipând un sfert de finală jucat de România, pe 6 iulie, în ziua în care va împlini 25 de ani, Drăguş spune că ar da ani din viaţa lui de sportiv pentru un astfel de moment.

„După ce am simţit suportul oamenilor, suportul tuturor românilor, şi de aici, şi de acasă, la ce imagini am văzut, cred că aş renunţa la mai mulţi ani să pot să ofer asta oamenilor. Cred că e cel mai frumos lucru şi sunt chiar recunoscători că că avem şansa de a oferi asta.”

Una din provocările competiţiei şi un factor decisiv al reuşitei, este recuperarea fizică. Referinduse la acest aspect, Drăguş afirmă că el se simte bine din punct de vedere fizic şi mental pentru o eventuală a treia titularizare. „Eu mă simt foarte bine. Ne-am recuperat bine... mai departe, e decizia stafului tehnic, ce echipă va face, dar pentru noi e mai puţin important cine intră pe teren.

E important să mergem mai departe şi cred că fiecare dintre noi e pregătit să dea tot, peste sută la sută pentru echipa naţională. Suntem gata să dăm şi ultima picătură pe teren. ”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici