CFR Cluj a remizat în Conference League cu Neman Grodno

  • CFR Cluj şi Neman Grodno (Belarus) au remizat joi seara la Cluj în prima manşă din turul doi preliminar al Conference League.
  • Partida s-a încheiat cu rezultatul de 0-0.
  • La cea mai importantă ocazie a meciului, CFR Cluj a fost privată de un posibil penalty, la o fază la care s-a dictat offside.
Urmărește
271 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a remizat în Conference League cu Neman Grodno

Sursa foto: Facebook

Partida nu a avut parte de ocazii de poartă cu adevărat periculoase, cu excepţia unei lovituri de cap a lui Mogoş, în minutele suplimentare de joc, când CFR Cluj a încercat fără rezultat un forcing de final.

Statisticile arată o oarecare dominare a gazdelor, care au avut 4 şuturi pe cadrul porţii, faţă de unul singur al oaspeţilor. La acestea se adaugă alte 9 execuţii ce nu au cadrat, din partea ardelenilor.

Singura ocazie periculoasă a celor de la Neman l-a avut la finalizare pe Alykulov care a şutat pe spaţiul porţii, dar Sava a respins mingea în lateral.

În minutul 35, Muhar a şutat pe jos, portarul Belov reţinând fără probleme.

La faza din minutul 71, Gorenica a fost angajat în careul advers, unde a încercat să-l dribleze pe portarul Belov, care l-a faultat. Arbitrul asistent a indicat offisde la faza pasei, însă reluările au arătat o posibilă poziţie de joc regulamentară, caz în care CFR Cluj ar fi beneficiat cel mai probabil de un penalty.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici