- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (03.06.2009, 15:55)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Concertul susţinut de Angela Gheorghiu şi Dan Grigore, reprogramat
Concertul pe care soprana Angela Gheorghiu şi pianistul Dan Grigore urmau să îl susţină pe 21 iunie, la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), a fost reprogramat pentru data de 27 iunie, informează TNB.
Urmărește
309 afișări
Dan Grigore şi Angela Gheorghiu (Montaj Foto)
La concertul ce se va bucura de participarea Angelei Gheorghiu şi a pianistului Dan Grigore mai sunt invitaţi şi Johnny Răducanu (pian), Mihai Ungureanu (pian), Gabriel Croitoru (vioară).
Trei mari actori ai teatrului românesc - Radu Beligan, Victor Rebengiuc şi Horaţiu Mălăele - vor susţine momente de poezie, iar rolul de amfitrion al serii îi revine lui Ion Caramitru, directorul TNB.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
Evenimentul este asimilat sărbătorii internaţionale Fête de la Musique, iniţiată în 1982, în Franţa, sărbătorită în prezent pe 21 iunie, în circa 100 de ţări.
Concertul şi recitalurile de poezie vor avea loc în Sala Mare a Teatrului Naţional, pe 27 iunie, de la ora 19.00.
Biletele au fost puse în vânzare la agenţia Teatrului Naţional, la preţuri de 100, 80, 50 şi 30 de lei. Persoanele care au cumpărat deja bilet şi nu doresc să îl schimbe pentru data de 27 iunie îşi vor primi banii înapoi, potrivit reprezentanţilor TNB.
Angela Gheorghiu este deja un "superstar" al operei internaţionale, fiind, totodată, unul dintre cei mai bine vânduţi artişti români de muzică clasică. Lansarea sa în străinătate a avut loc în 1992, la Covent Garden, cu "Boema" de Puccini. În acelaşi an, a debutat pe scenele renumitelor Metropolitan Opera din New York şi Staatsoper din Viena. De atunci, soprana a cântat pe cele mai mari scene ale lumii. Angela Gheorghiu s-a născut pe 7 septembrie 1965, la Adjud, şi a absolvit cursurile Academiei de Muzică din Bucureşti. Ea este căsătorită cu tenorul francez Roberto Alagna.
Dan Grigore, născut pe 6 august 1943, a debutat la vârsta de 14 ani, într-un concert cameral Enescu, alături de solişti consacraţi. Cavaler al Artelor şi Literelor, Dan Grigore a făcut studii la Conservatorul Rimski-Korsakov din Sankt-Petersburg şi la cel din Bucureşti şi a obţinut o bursă Herder la Academia de Muzică din Viena. Membru al Societăţii Europene de Cultură din Veneţia, laureat al mai multor concursuri internaţionale, solist al Filarmonicii "George Enescu", Prorector de Onoare al Universităţii de Muzică din Bucureşti, membru în jurii internaţionale de prestigiu, activitatea sa artistică a fost extrem de apreciată de presa de specialitate din marile centre muzicale ale lumii în care a concertat. Statul român i-a acordat lui Dan Grigore Ordinul "Serviciul Credincios" în grad de Mare Cruce.
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:09
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
astăzi, 08:09
Peste 800 de milioane de oameni suferă de diabet, boala care ameninţă mai ales ţările sărace