Escroaca Anna Sorokin, care a inspirat miniseria Inventing Anna, apariţie inedită la New York

Anna Sorokin, cunoscută pentru escrocheriile de cursă lungă, a apărut la un eveniment de modă din New York purtând o brăţară electronică pe gleznă, decorată cu bijuterii.

Urmărește
6093 afișări
Imaginea articolului Escroaca Anna Sorokin, care a inspirat miniseria Inventing Anna, apariţie inedită la New York

Escroaca Anna Sorokin, care a inspirat miniseria Inventing Anna, apariţie inedită la New York

Anna Sorokin, escroaca care a păcălit elita din New York pozând drept moştenitoarea Anna Delvey, a atras din nou atenţia publicului, în acelaşi oraş, scrie Sky News.

În vârstă de 33 de ani, Sorokin a apărut la o prezentare de modă din cadrul New York Fashion Week, purtând un dispozitiv electronic de monitorizare, decorat cu bijuterii.

Sorokin a fost condamnată în 2019 pentru opt capete de acuzare, inclusiv furt calificat, după ce a înşelat hoteluri, bănci şi prieteni, obţinând sume mari de bani pentru a-şi întreţine stilul de viaţă opulent.

În prezent, ea se află sub arest la domiciliu din octombrie 2022, în aşteptarea soluţionării cazului de deportare, fiind acuzată că a depăşit perioada legală de şedere în Statele Unite.

La spectacolul Untitled&Co, desfăşurat miercuri la New York, Sorokin a fost fotografiată cu o brăţară electronică neagră pe glezna dreaptă, accesorizată în stilul ei extravagant.

Ea a purtat, de asemenea, o fustă mini şi o coroniţă, în conformitate cu imaginea sofisticată pe care şi-a creat-o în trecut.

Tot miercuri, s-a anunţat că Sorokin va fi una dintre concurentele sezonului următor din show-ul Dancing With The Stars, care va debuta pe 17 septembrie.

Sorokin a fost eliberată din închisoare în februarie 2021, dar autorităţile de la imigraţie susţin că trebuie deportată în Germania. Înainte de a fi plasată în arest la domiciliu, ea a petrecut mai bine de un an în custodia Serviciului de Imigrare şi Vamă al SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici