- Home
- Editorialiștii
- (15.03.2022, 19:02)
- Sorin Avram
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
COMENTARIU Sorin Avram: În timp ce dumneata vorbeai, domnule Iohannis. De astă dată cu preşedintele Bulgariei
Ştire Reuters: ”Prim-miniştrii Republicii Cehe, Poloniei şi Sloveniei se vor deplasa marţi la Kiev, pentru o întrevedere cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în calitate de reprezentanţi ai liderilor Uniunii Europene (UE), a anunţat premierul ceh, Petr Fiala, pe reţele de socializare”.
Urmărește
8215 afișări
Sursa Foto- Klaus Iohannis, Facebook
Zboară avioanele de la Bruxelles la Kiev şi de la Kiev la Tel Aviv, de la Washington la Kiev şi de la Kiev la Paris, avioane în care oficiali şi consilieri întorc problema atacului Rusiei împotriva Ucrainei pe toate părţile. Sună telefoanele de la Kiev, Paris, Berlin, Londra, Washington şi Varşovia, telefoane la care răspund oficiali care dezbat chestiuni legate de geopolitică şi economie, de Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeană, China, India, Germania, Franţa, Rusia, America Latină, Africa, Australia şi de la capăt.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
-
Dinamo-Rapid, un derby clasic al fotbalului românesc, duminică, în etapa a 21-a Superligii / Anii 60 au oferit confruntări memorabile între cele două echipe
-
Avion de vânătoare american, doborât într-un „caz aparent de foc aliat” deasupra Mării Roşii
Între timp, avioane cu oficiali americani şi europeni aterizează şi la Bucureşti. Dar nu pentru a-i întreba ceva pe oficialii noştri, ci pentru a-i bate pe umăr şi a-i felicita să sunt şefi peste o ţară plină de oameni primitori.
Astăzi, unul din cei doi co-preşedinţi ai coaliţiei de guvernare, fostul prim ministru Florin Cîţu, spunea că nu poate fi vorba despre o renegociere a PNRR. O spunea de faţă cu preşedintele PPE, Manfred Weber, ca să fie sigur că acesta va merge la Bruxelles şi va spune că România stă în continuare cuminte în banca ei şi că dacă are nevoie cineva de făcut curat prin casă poate suna oricând la Bucureşti. Asta, în loc ca Bucureştiul să fie acum la masa unde se iau deciziile importante şi să spună că o fi România o ţară degrabă săritoare în ajutorul altora, dar pentru asta ar trebui să primească şi ea ceva: o intrare în spaţiul Schengen, nişte fonduri consistente pentru acoperirea găurilor făcute de problema refugiaţilor şi altele.
Pe ai noştri nu-i întreabă nimeni nimic, pentru că politica externă şi diplomaţia românească nu contează. Nu contează nici măcar acum, când este vorba despre un conflict la graniţa de nord a Ţării.
În timp ce alţii fac şi desfac, preşedintele României, Klaus Iohannis, vorbeşte şi el. Însă, o face la Bucureşti cu preşedintele Bulgariei, Rumen Radev, un alt personaj care nu contează decât poate printr-un cartier al Sofiei. În timp ce alţii schimbă lumea, preşedintele României vorbeşte cu preşedintele Bulgariei, cu consilierii săi, cu Nicolae Ciucă şi, poate, cu Florin Cîţu, Marcel Ciolacu şi, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, Rareş Bogdan. Şi mai vorbeşte Klaus Iohannis ca televizorul în rarele sale apariţii televizate, atunci când cu un profesionalism rar întâlnit, reuşeşte să nu spună nimic, dar cu ”n” mare.
În rest, Klaus Iohannis tace atât de adânc încât spui că tăcerea sa ar putea atinge cu degetele ei invizibile Groapa Marianelor.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: De ce discuţia despre platforma IT anti fake news, susţinută de guvern, nu trebuie să se oprească
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe