Un elicopter s-a prăbuşit într-o pădure dintr-un parc naţional din Nepal

  • Un elicopter s-a prăbuşit într-o pădure din apropierea capitalei Nepalului, Kathmandu.
  • Accidentul a avut loc miercuri, la scurt timp după decolare.
  • Toate persoanele aflate la bord au murit.
Urmărește
117 afișări
Imaginea articolului Un elicopter s-a prăbuşit într-o pădure dintr-un parc naţional din Nepal

Imagine cu caracter ilustrativ

Elicopterul s-a prăbuşit într-o pădure din Himalaya, aflată în Parcul Naţional Shivapuri din districtul Nuwakot, la 57 km de capitală, a declarat adjunctul şefului districtual Krishna Prasad Humagain, potrivit Reuters.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Dan Bahadur Karki, a confirmat că toţi cei patru pasageri erau cetăţeni chinezi, trei bărbaţi şi o femeie, în timp ce pilotul era un bărbat nepalez.

Localnicii au văzut un incendiu în pădure şi au alertat autorităţile, a mai spus el.

Elicopterul, care se afla în drum spre districtul Rasuwa din Kathmandu miercuri după-amiază, a pierdut contactul cu controlul traficului aerian la trei minute după decolare, a transmis Autoritatea Aviaţiei Civile din Nepal într-un comunicat.

360 de persoane au murit în accidente de avion sau elicopter în Nepal în ultimii 24 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici