Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţiile formulate de fraţii Tate

  • Curtea de Apel Bucureşti a admis joi contestaţiile formulate de fraţii Tate, astfel că aceştia nu mai sunt obligaţi să nu comunice cu victimele.
  • De asemenea, CAB a respins ca nefondată contestaţia formulată de PICCJ.
Urmărește
976 afișări
Imaginea articolului Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţiile formulate de fraţii Tate

„Admite contestaţiile formulate de Tate III Emory Andrew şi Tate Tristan, desfiinţează în parte încheierea contestată în sensul înlăturării obligaţiei inculpatului Tate III Emory Andrew de a nu comunica cu presupusa victima şi a înlăturării obligaţiei inculpatului Tate Tristan de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 50 m de presupusele victime, de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea. Menţine în rest dispoziţiile încheierii de sedinţă contestate”, se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Decizia este definitivă.

Astfel, Andrew Tate rămâne în arest la domiciliu, iar Tristan Tate sub control judiciar.

Cei doi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor.

Potrivit procurorilor, fraţii Tate, folosind metoda loverboy şi profitând de starea de vădită vulnerabilitate a 34 de persoane vătămate le-au recrutat, iar cu sprijinul celorlalţi membrii ai grupării de criminalitate organizată, le-au transportat şi adăpostit în diferite locaţii unde le-au supravegheat şi coordonat obligându-le să producă materiale pornografice pe care ulterior le-au difuzat contra cost pe platforme de profil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici