Luptă în instanţă pentru moşternirea lui Rupert Murdoch

  • Moşternirea uriaşă a lui Rupert Murdoch este subiectul unei lupte în instanţă care a început luni.
  • Viitorul imperiului mediu şi trustul în valoare de 14,9 miliarde de lire sterline ar putea fi stabilit la finalul procesului.
  • Cazul îi pune pe poziţii adverse pe miliardar şi trei dintre copiii săi.
Urmărește
521 afișări
Imaginea articolului Luptă în instanţă pentru moşternirea lui Rupert Murdoch

Luptă în instanţă pentru moşternirea lui Rupert Murdoch

Procesul care îi aduce faţă în faţă pe Rupert Murdoch, în vârstă de 93 de ani, şi trei dintre copiii săi cei mai mari, va stabili cine va câştiga cele mai multe acţiuni şi va controla News Corp şi Fox News atunci când miliardarul va muri, potrivit BBC.

Murdoch a vrut să modifice un trust de familie creat în 1999, astfel încât fiul său, Lachlan, să poată prelua controlul fără „interferenţe” din partea fraţilor săi Prudence, Elisabeth şi James. Murdoch mai are doi copii pe nume Grace şi Chloe şi a fost căsătorit de cinci ori.

Din anii 1960, Murdoch şi-a construit imperiul media care se întinde pe tot globul. Cele două companii ale sale sunt News Corporation, care deţine ziare, inclusiv The Times şi The Sun din Marea Britanie şi Wall Street Journal din SUA, şi Fox, care difuzează Fox News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici