Capitala, invinsa de zapada si incompetenta portocalie

Prima ninsoare a anului 2008 a paralizat Romania. Bucurestiul nu a facut nici el nota discordanta. Intrebate sau nu, autoritatile cred ca s-au comportat vitejeste in fata noii provocari meteo. Realitatea a fost insa una cruda. Si bineinteles total opusa fata de reactiile oficiale. Haosul a devenit cuvantul de ordine in Capitala. Un drum cu masina, fie ea personala sau RATB a devenit un veritabil cosmar.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Capitala, invinsa de zapada si incompetenta portocalie

Capitala, invinsa de zapada si incompetenta portocalie

Muntii de zapada au invadat strazile, trotuarele, parcurile... Ca de obicei, primarul general, Adriean Videanu, isi numara in acele zile realizarile mandatului sau. Bineinteles, nu din tara... Ce daca a lipsit si el o zi din Bucuresti? Oricum, dupa propriile declaratii, “primarul general nu are competente in salubrizare si nici in deszapezire”. Motivele invocate de primarul nepereche sunt clare si... legale: dreptul la zilele libere de 1 si 2 ianuarie. Ce poti sa mai comentezi in fata acestui tip de declaratii...Videanu se crede, probabil, urmarit de ghinion.Cand pleaca si domnia-sa, cu familia, prin Dubai, Coasta de Azur sau pe Riviera Franceza ori ninge, ori se mai intampla cine stie ce mare tragedie care ii intrerupe mult prea meritatul concediu. Au promis multe, si el, dar si colegii sai de la sectoare. Realizarile insa sunt cautate cu lumanarea. Anul 2008, unul eminamente electoral va deschide, din nou, desaga promisiunilor. Portocalii sau de alta culoare. Vom face, vom realiza, ne propunem, continuam impreuna... Cam asa va rasuna campania electorala a celor care timp de patru ani si-au batut joc, zi de zi, prin incompetenta, aroganta si lacomie de locuitorii unei Capitale care tot spera de 18 ani ca va deveni o Capitala in care respectul pentru cetatean si competenta sa fie cuvintele de ordine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici