Diaconescu şi-a luat elicopter

Dan Diaconescu face cumpărături de lux în plină criză. Cea mai recentă achiziţie a patronului OTV este un elicopter Puma, pe care îl va folosi atât el cât şi angajaţii săi. Şeful televiziunii de pe Magheru se poate lăuda cu o adevărată “flotă” aeronavală compusă dintr-un avion, un elicopter, dar şi un iaht. În garajul vilei sale stau parcate şi două limuzine, un Rolls Royce şi un Bentley.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Diaconescu şi-a luat elicopter

Diaconescu şi-a luat elicopter

După ce în urmă cu un an a rupt “gura târgului” cu un avion Cessna de două locuri care a intrat în dotarea OTV, iată că patronul televiziunii de pe Bulevardul Magheru şochează din nou. Şi-a cumpărat un elicopter Puma, pe care îl va pune şi la dispoziţia angajaţilor OTV pentru deplasări şi filmări la înălţime. Noua achiziţie a lui Diaconescu poate zbu-ra la o altitudine maximă de 4.800 metri pe care o atinge în aproape zece secunde.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici