Faliment in retail: turcii de la Sabanci ies din piata

Compania Primex, operator al retelelor de electrocasnice, electronice si produse IT&C Teknosa si Cosmo, fondata de Gyorgy Baba si vanduta ulterior turcilor de la Sabanci Holding, a inceput procedurile de intrare in faliment, fiind a doua companie din retail, dupa reteaua de magazine Univers’all, care isi inchide activitatea.

1 afișare
Imaginea articolului Faliment in retail: turcii de la Sabanci ies din piata

Faliment in retail: turcii de la Sabanci ies din piata

Primex era a patra companie din retailul de electrocasnice autohton, dupa cifra de afaceri. Piata de profil a avut anul trecut o valoare de peste un miliard de euro, principalii competitori fiind Altex, liderul pietei, Domo si Flamingo.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici