COSR a anunţat când se întorc la Bucureşti olimpicii de la canotaj şi gimnastică

  • Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a anunţat luni data şi ora sosirii la Bucureşti a canotorilor şi gimnaştilor români care au participat la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Aceştia vor fi primiţi în salonul oficial al Aeroportului Henri Coandă din Bucureşti, unde vor răspunde întrebărilor presei.
Urmărește
217 afișări
Imaginea articolului COSR a anunţat când se întorc la Bucureşti olimpicii de la canotaj şi gimnastică

Imagine cu caracter ilustrativ

Canotorii medaliaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024 şi componenţii lotului de gimnastică vor sosi în ţară miercuri, 7 august 2024, ora 15:50.

Delegaţia română de canotaj vine de la Paris cu cinci medalii, din care două de aur şi trei de argint. Gimnastica românească nu a reuşit să obţină medalii la Jocurile Olimpice, însă echipa feminină a avut o evoluţie mult îmbunătăţită faţă de ediţia anterioară cu prezenţă în finala pe echipe şi în finalele pe aparate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici