Irina Bara a fost eliminată în primul tur la turneul WTA 250 de la Iaşi

  • Jucătoarea română Irina Bara a fost eliminată din primul tur de la turneul de tenis WTA 250 de la Iaşi, competiţie aflată la ediţia de debut.
  • Bara a fost învinsă în turul inaugural de spaniola Marina Bassols.
  • oate meciurile de duminică, la Iaşi, au început cu întârziere, din cauza ploii.
Urmărește
76 afișări
Imaginea articolului Irina Bara a fost eliminată în primul tur la turneul WTA 250 de la Iaşi

Irina Bara a fost eliminată în primul tur la turneul WTA 250 de la Iaşi

Marina Bassols (121 WTA) şi-a apropiat victoria în două seturi, cu 6-2, 6-3, după o oră şi 24 de minute de joc.

Irina Bara, posesoare a unui wild card din partea organizatorilor, a cedat repede un prim game pe propriul serviciu şi nu a reuşit să valorifice niciuna din cele trei mingi de rebreak din game-ul 4.

Bassols a închis primul set cu un nou break, după care a dat semne de slăbiciune în debutul setului secund, când Bara a reuşit să se impună pe serviciul spaniolei, însă a cedat apoi repede patru game-uri consecutiv, nereuşind să mai revină de la 5-2 pentru spaniolă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici