Istvan Kovacs, delegat în UEFA Nations League la meciul Croaţia-Scoţia

Istvan Kovacs a fost delegat să conducă la centru meciul Croaţia-Scoţia din UEFA Nations League.

Urmărește
36 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs, delegat în UEFA Nations League la meciul Croaţia-Scoţia

Istvan Kovacs, delegat în UEFA Nations League la meciul Croaţia-Scoţia

FRF anunţă miercuri că o brigadă de arbitri condusă de Istvan Kovacs a fost delegată în partida Croaţia-Scoţia, din runda a treia a UEFA Nations League.

Kovacs îi va avea alături pe arbitrii asistenţi Mihai Marica şi George Florin Neacşu, iar Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial.

Partida este programată sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19.00, la Zagreb.

Croaţia şi Scoţia fac parte din Grupa A1, în Liga A, din UEFA Nations League, alături de Portugalia şi Polonia, iar după primele două etape, Croaţia ocupă locul al doilea în grupă, după Portugalia, cu trei puncte, în timp ce Scoţia este pe ultimul loc, fără vreun punct acumulat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici