Un fan Atletico a primit interdicţie pe viaţă după ce a aruncat petarde asupra lui Courtois

  • Un fan Atletico Madrid a primit interdicţie pe viaţă după ce a aruncat petarde asupra lui Thibaut Courtois în derby-ul cu Real Madrid.
  • Clubul a anunţat că a decis să expulzeze definitiv persoana identificată de poliţie, care a fost implicată în incidentul din timpul meciului, relatează Goal.
Urmărește
55 afișări
Imaginea articolului Un fan Atletico a primit interdicţie pe viaţă după ce a aruncat petarde asupra lui Courtois

Un fan Atletico a primit interdicţie pe viaţă după ce a aruncat petarde asupra lui Courtois

Atletico Madrid a subliniat că va continua să colaboreze cu poliţia pentru a identifica şi alte persoane implicate în aruncarea de obiecte, care vor fi, de asemenea, excluse din stadion. Deşi jucătorii sunt obişnuiţi cu injuriile pe stadioane, clubul a reafirmat că nu există un moment sau un loc acceptabil pentru astfel de comportamente violente.

În urma incidentului, Courtois a suferit o accidentare care îl va ţine pe tuşă pentru meciul din Liga Campionilor dintre Real Madrid şi Lille, programat în această săptămână.

Clubul Atletico Madrid a mai declarat că continuă să condamne astfel de acţiuni şi se angajează să menţină un mediu sigur pentru toţi participanţii la meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici