- Home
- Tehnologie
- BUCUREŞTI, (19.11.2021, 18:48)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Facebook testează un instrument care să le permită utilizatorilor să gestioneze conţinutul văzut
Facebook testează o funcţie care le permite utilizatorilor să controleze cantitatea de conţinut pe care o văd de la prieteni, grupuri şi personalităţi, pe fondul acuzaţiilor că nu face suficient pentru a limita postările instigatoare, relatează The Guardian.
Urmărește
1003 afișări
Facebook testează un instrument care să le permită utilizatorilor să gestioneze conţinutul văzut
Utilizatorii vor putea să reducă sau să mărească cantitatea de conţinut pe care o văd din categorii specifice în fluxul de ştiri, o derulare personalizată a conţinutului de la prieteni, pagini şi grupuri, care reprezintă un element central al experienţei utilizatorilor pe platformă.
Meniul Facebook pentru gestionarea conţinutului fluxului de ştiri al utilizatorilor va oferi opţiuni pentru a controla cantitatea de conţinut de la prieteni şi familie, grupuri şi pagini şi personalităţi publice. Persoanele care participă la test pot menţine la "normal" cantitatea de postări din feed-ul lor din aceste categorii, sau le pot reduce sau mări. De asemenea, utilizatorii vor putea face acelaşi lucru cu subiectele.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Răspunde Guvernul Ciolacu 2 așteptărilor TALE, ca administrator al României în 2025? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Ilie Bolojan: Crin Antonescu nu a făcut un pas în spate, a ridicat probleme corecte privind candidatura sa
-
Lasconi afirmă că Ciolacu şi Iohannis se joacă cu democraţia din România: „Antonescu este o marionetă într-un joc pentru păstrarea puterii”
-
Schimbare tactică a ruşilor. Experţii cred că armata lui Putin a rămas fără echipamente
Fluxul de ştiri al Facebook şi algoritmii care îl controlează sunt o sursă regulată de controverse şi de încercări de ajustare.
Documentele publicate în ultimele luni de un denunţător, Frances Haugen, au arătat că o modificare a algoritmului fluxului de ştiri al Facebook în 2018, pentru a promova postările redistribuite, a avut ca efect promovarea conţinutului toxic şi violent, precum şi a dezinformării.
Haugen a acuzat, de asemenea, Meta că nu face suficient pentru a limita conţinutul dăunător în general, unele dintre documentele pe care le-a publicat indicând dificultăţile pe care Facebook le-a întâmpinat pentru a limita dezinformarea înainte de revoltele din 6 ianuarie de la Washington.
Meta a negat faptul. Luând cuvântul la summitul anual Web Summit din această lună, Nick Clegg, vicepreşedintele Meta pentru afaceri globale, a declarat că conţinutul Facebook se referă în mare parte la "bebeluşi, grătare şi bar mitzvah" şi că promovarea conţinutului toxic este împotriva interesului comercial al platformei.
Pe lângă anunţarea testului de conţinut, Meta a declarat că lansează un experiment care permite unor agenţi de publicitate de pe Facebook să evite afişarea reclamelor pentru utilizatorii care s-au implicat recent în postări legate de ştiri şi politică, probleme sociale, crime şi tragedii.
Citește pe alephnews.ro: Europei Centrale și de Est îi lipsește infrastructura de încărcare pentru EV-uri. Bogdan Alecu: „Soluția pentru cei cu mașini electrice este să stea acasă și să aibă panouri fotovoltaice”
Citește pe www.zf.ro: Dragoş Damian, Terapia Cluj: No, amu gata! Gata cu văicăreala, cu bocetele şi cu plânsetele! Sunteţi oameni de afaceri puternici, va faceţi de ruşine! Hai, la muncă în 2025, avem multă treabă!
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Crin Antonescu își suspendă candidatura la prezidențiale și acuză Coaliția PSD-PNL-UDMR că l-a lăsat „singur în campanie”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Ce trebuie să faci ca să ai succes în 2025? Un psihoterapeut a dezvăluit cinci lucruri pe care le poţi face în orice perioadă a anului. De ce nu funcţionează dorinţe precum „să pierd 5 kilograme” sau „să economisesc 10.000 de lei”
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe