Camera Deputaţilor îşi deschide porţile de Ziua Copilului

  • Camera Deputaţilor îşi va deschide porţile sâmbătă, de Ziua Copilului, între orele 10.00 şi 17.00.
  • Copiii şi însoţitorii lor vor putea vizita gratuit instituţia.
166 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor îşi deschide porţile de Ziua Copilului

Camera Deputaţilor îşi deschide porţile de Ziua Copilului

Potrivit unui comunicat al instituţiei, accesul va fi permis pe la intrarea C1, nivel P, cu un flux de vizitare continuu, cu acces prin Bulevardul Naţiunile Unite.

Cei interesaţi vor avea posibilitatea să vadă sălile în care se desfăşoară activitatea parlamentară, respectiv „I.I.C. Brătianu”, „Take Ionescu”, „Unirii”, „Mihai Viteazul”, sala Biroului permanent „Barbu Catargiu”, Cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Galeria de onoare şi Galeria presei, precum şi sala de plen.

Ca şi la ediţiile anterioare, copiii vor putea participa la o serie de activităţi distractive şi educative, organizate împreună cu mai multe instituţii partenere ale Camerei Deputaţilor, care vor include spectacole de teatru şi de magie, întâlniri cu personaje fantastice îndrăgite de copii, animatori pe picioroange, tobogane gonflabile, pictură pe faţă pentru micii vizitatori, un stand unde vor concura micii microbişti, care vor primi mingi şi tricouri cu autografele fotbaliştilor din „Generaţia de Aur”, şah, tenis de masa, survol avioane, drone, roboţi, simulatoare de zbor şi căşti VR, momente de prezentare a tradiţiilor militare, fanfară militară, prezentare de câini şi cai ai forţelor de ordine şi multe alte surprize.

De asemenea, în cadrul Bazei sportive „Ion Raţiu”, are loc, în perioada 28 mai – 1 iunie, o competiţie dedicată copiilor practicanţi ai tenisului de câmp – „Turneul micilor campioni – Camera Deputaţilor”, cu premii de peste 10.000 de lei, acordate sub forma unor vouchere pentru echipamente sportive.

Prima ediţie a evenimentului „Porţi deschise pentru copii” a avut loc în 2007. Acţiunea a devenit, deja, o tradiţie prin care Camera Deputaţilor marchează Ziua Internaţională a Copilului şi oferă vizitatorilor ocazia de a cunoaşte una dintre cele mai importante instituţii ale statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici