Donald Trump exclude o nouă candidatură la preşedinţia SUA dacă pierde alegerile din 2024

Donald Trump a declarat că nu va candida din nou în 2028 dacă nu câştigă alegerile prezidenţiale din 2024.

Urmărește
59 afișări
Imaginea articolului Donald Trump exclude o nouă candidatură la preşedinţia SUA dacă pierde alegerile din 2024

Donald Trump exclude o nouă candidatură la preşedinţia SUA dacă pierde alegerile din 2024

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a declarat într-un interviu că nu va mai candida la funcţia de preşedinte în 2028, în cazul în care pierde alegerile din noiembrie, informează AFP.

„Cred că asta va fi, asta va fi tot”, a spus Trump, întrebat dacă va încerca o a patra candidatură la preşedinţie în cazul unui eşec în faţa vicepreşedintei Kamala Harris.

În interviul acordat programului „Full Measure”, duminică, fostul preşedinte, în vârstă de 78 de ani, a adăugat că „nu vede” un alt scenariu în care să candideze din nou peste patru ani. „Sperăm că vom avea succes de această dată”, a declarat el.

De altfel, el continuă să susţină, fără a prezenta dovezi, că eşecul din 2020 în faţa preşedintelui Joe Biden s-a datorat fraudei electorale.

Cursa din 2024 se anunţă a fi una extrem de strânsă, Trump şi Harris fiind aproape la egalitate în sondaje, în statele-cheie. Cu toate acestea, Harris începe să se afirme la nivel naţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici