O importantă companie aeriană renunţă la zborurile către capitala Chinei

  • Compania British Airways a decis să suspende zborurile către capitala Chinei, Beijing.
  • Este vorba despre patru legături săptămânale care vor fi suspendate începând de la toamnă.
  • Compania nu a explicat de ce a luat decizia.
Urmărește
1171 afișări
Imaginea articolului O importantă companie aeriană renunţă la zborurile către capitala Chinei

O importantă companie aeriană renunţă la zborurile către capitala Chinei

Zborul va fi scos din programul British Airways din 27 octombrie. Compania aeriană a confirmat pentru Sky News că „opreşte” ruta către Beijing.

„Contactăm toţi clienţii afectaţi cu opţiuni de rerezervare sau pentru a le oferi o rambursare completă. Continuăm să operam zboruri zilnice către Shanghai şi Hong Kong”, se arată într-un comunicat al britanicilor.

Ei nu au explicat de ce a fost instituită suspendarea.

British Airways are patru zboruri săptămânale către noul aeroport Daxing din Beijing în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă.

Clienţii vor putea în continuare să cumpere zboruri China Southern către Beijing de pe site-ul British Airways, datorită unui acord comercial.

În urmă cu câteva săptămâni Virgin Atlantic a renunţat la zborurile din Marea Britanie către Shanghai, spunând că a fost o „decizie comercială” cauzată de „provocările şi complexităţile semnificative de pe această rută”.

Timpul de zbor către unele ţări asiatice, în special, durează mult mai mult deoarece avioanele trebuie să ocolească spaţiul aerian rusesc şi se crede că acest lucru ar putea fi parţial în spatele deciziei celor două companii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici