Dragomir avertizează: "Transferul lui Rădoi la Al Hilal nu e făcut! Gigi Becali se poate răzgândi la noapte!"

Prieten cu Gigi Becali, Dumitru Dragomir spune că transferul lui Mirel Rădoi la Al Hilal nu este încă perfectat. "Corleone" îşi motivează afirmaţia prin faptul că îl cunoaşte bine pe patronul Stelei, care este un imprevizibil.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Dragomir avertizează: "Transferul lui Rădoi la Al Hilal nu e făcut! Gigi Becali se poate răzgândi la noapte!"

Dragomir avertizează: "Transferul lui Rădoi la Al Hilal nu e făcut! Gigi Becali se poate răzgândi la noapte!"

Singurele persoane care îl pot influenţa pe Becali sunt mama şi nevasta sa, conform spuselor lui Mitică de la Ligă!

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici