Gigi Becali despre Hagi: «Îi făceam rost de fete»

Latifundiarul din Pipera a sugerat că, în tinereţe, mai ales înainte de Revoluţie, juca rolul de “peşte” pentru Hagi.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Gigi Becali despre Hagi: «Îi făceam rost de fete»

Gigi Becali despre Hagi: «Îi făceam rost de fete»

 “Hagi a avut cele mai frumoase femei din Bucureşti. Pe toate le-a cunoscut numai prin mine. A văzut o actriţă la televizor. A zis "mamă, ce gagică!". Am sunat-o pe aia. Mă întâlneam cu ea, o convingeam că e ocupat, să se mişte rapid... că după aia pleca în cantonament”, a povestit Becali, care a mai dezvăluit un alt episod, încă şi mai incendiar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici