Hagi rămâne "Rege"

Terfelit în ultimele două zile de finanţatorul şi, totodată, finul Gigi Becali, Gică Hagi a anunţat ieri după amiază, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu va pleca de la Steaua.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Hagi rămâne "Rege"

Hagi rămâne "Rege"

Gică Hagi a evitat în ultimele două zile despre atacurile lui Gigi Becali. Ieri după-amiază, însă, antrenorul Stelei a organizat o conferinţă de presă în care şi-a precizat poziţia în acest scandal. Singura condiţie adresată de "Rege" jurnaliştilor prezenţi a fost aceea de a nu-i pune întrebări. "Am rămas surprins de ceea ce s-a întâmplat după meciul de la Cluj. Echipa era într-un moment bun şi nu cred că era momentul pentru aşa ceva. Suntem înaintea meciului cu BATE Borisov, decisiv pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor, şi consider că este nevoie de linişte pentru a ne îndeplini obiectivul. Succesele sunt aduse de unitatea de grup, şi când spun asta mă refer la toţi cei din club, conducători, antrenori, jucători şi suporteri. Cu toţii trebuie să fim uniţi, să tragem la aceeaşi căruţă pentru a fi puternici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici