„Mă bucur că a venit cu capul plecat“

Gică Hagi vrea să continue la Steaua, în ciuda jignirilor aduse de patronul Gigi Becali, afirmând că este greu să-l mai schimbi pe finanţator după ce a fost obişnuit ca foştii tehnicieni să nu-i iasă din cuvânt. Hagi s-a ferit să îi dea o replică dură patronului, însă a lăsat să se înţeleagă că Becali este influenţat de persoane din afara clubului.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului „Mă bucur că a venit cu capul plecat“

„Mă bucur că a venit cu capul plecat“

„Cu Gigi nu am de ce să mă supăr, niciodată, chiar dacă sunt genul de persoană care îi mai spune câte ceva. Un om care a fost obişnuit de doi ani aşa, nu poate fi schimbat decât foarte greu. Îmi pare rău că a fost obişnuit într-un fel, că ascultă de alţii din afară şi nu de cine trebuie. Cred că ar fi mult mai bine să ne asculte şi pe noi”, a spus Hagi. Antrenorul a adăugat că Becali s-a supărat degeaba pentru că l-a plasat pe Rădoi ca mijlocaş central, în loc de fundaş, în meciul cu CFR Cluj, afirmând că niciodată nu i-ar fi promis patronului că îl va folosi pe Rădoi pe un post anume. „Eu nu am promis nimic. Doar era o alternativă ca Rădoi să joace mijlocaş sau fundaş, dar nu am dat nici o garanţie. Echipa am făcut-o la ora cinci, înaintea meciului. Am luat în calcul mai mulţi factori tactici şi am stabilit formula de joc”, a spus Hagi, care este dezamăgit de faptul că Becali l-a acuzat de lipsă de respect. „E greşit să spui că Gică Hagi e lipsit de respect faţă de cineva. Eu îmi ştiu locul şi nu o să-i judec pe cei mai sus decât mine. Totuşi, cred că trebuie să fim uniţi, toţi cei care lucrăm pentru Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici