Olăroiu: "Dacă nu sînt respectat, nu o să respect nici eu, chiar dacă-l cheamă Gheorghe Hagi!"

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu a acordat un intr-un interviu exclusiv acordat ziarului Fanatik. Toate declaraţiile au fost publicate pe site-ul www.fanatik.ro. Olăroiu vorbeşte dur despre Steaua, despre actualul antrenor al echipei Gheorghe Hagi, despre meciul cu Bate Borisov, despre scandalul cu bileţele primite de la patronul Gigi Becali şi multe altele.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Olăroiu: "Dacă nu sînt respectat, nu o să respect nici eu, chiar dacă-l cheamă Gheorghe Hagi!"

Olăroiu: "Dacă nu sînt respectat, nu o să respect nici eu, chiar dacă-l cheamă Gheorghe Hagi!"

 "Sa fie clar! Nu vreau sa ma intorc la Steaua! Iubesc Steaua, dar acum am un alt contract. Asta cu jucatorii ca s-au dus la Palat la initiativa mea este cea mai mare ordinarie posibila! Numai niste minti bolnave, niste tirituri puteau sa inventeze asta! Cum puteam eu sa influentez atitia jucatori cu personalitate? Pina acum spuneati ca Radoi e liderul vestiarului. Acum nu mai e? Faceam eu ce vroiam cu Mirel? Unii vor sa scoata castanele din foc cu mina mea”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici