Parlamentari şi lideri ai BNS, audiaţi la DNA în dosarul Poşta

Dumitru Costin, liderul Blocului Naţional Sindical , a fost audiat ieri, aproape patru ore, de procurorii DNA în legătură cu contractul privind furnizarea de tichete de masă angajaţilor Companiei Naţionale Poşta Română de către compania Hungastro, în care este implicat senatorul Attila Verestoy.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Parlamentari şi lideri ai BNS, audiaţi la DNA în dosarul Poşta

Parlamentari şi lideri ai BNS, audiaţi la DNA în dosarul Poşta

Alături de Costin, la audieri ar fi trebuit să fie prezent şi secretarul general al BNS, Matei Brătianu, însă acesta n-a dat curs invitaţiei procurorilor anticorupţie pe motiv că starea de sănătate nu-i permite să se deplaseze.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici