TVA mai mare şi cotă majorată de impozitare

Fondul Monetar Internaţional s-ar fi arătat inflexibil în discuţiile cu Guvernul din aceste zile, cerând imperios majorarea cotei unice de impozitare de la 16 la 20% şi a TVA-ului de la 19 la 25%, au precizat, ieri, pentru NewsIn, surse guvernamentale.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului TVA mai mare şi cotă majorată de impozitare

TVA mai mare şi cotă majorată de impozitare

Asta în ciuda declaraţiilor de vineri ale ministrului de Finanţe, Sebastian Vlădescu, care dădea asigurări, după o scurtă întâlnire cu reprezentanţii misiunii, că taxa pe valoarea adăugată nu se va majora, fiind purtate discuţii doar în legătură cu lărgirea bazei de impozitare.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici