Acuzaţii de înaltă trădare la ucraineni. Comandant dat afară la două luni de la numire

Kievul îl concediază pe şeful direcţiei responsabile cu dronele în armată.

Urmărește
863 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii de înaltă trădare la ucraineni. Comandant dat afară la două luni de la numire

Acuzaţii de înaltă trădare la ucraineni. Dat afară la două luni de la numire

Roman Hladki, controversatul şef de stat major al Forţelor Ucrainene de Sisteme fără pilot, a fost demis din funcţie, la mai puţin de două luni de la numire.

Presa locală a relatat acest lucru, citând Ministerul Apărării de la Kiev. Hladki fusese deja demis din funcţia sa de şef al Statului Major General naval din cauza unui scandal petrecut în aprilie 2018.

„În urma unei investigaţii efectuate de Serviciul de Securitate al Ucrainei, s-a stabilit că mandatul lui Hladki a fost nesustenabil”, a spus ministerul într-o declaraţie.

Deputatul ucrainean Mariana Bezuhla spune că Hladki este „suspectat de înaltă trădare, spionaj şi corupţie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici