Contrabanda cu ţigări se menţine la cote alarmante. Un bulgar a vrut să-i fenteze pe vameşi

Poliţiştii de frontieră de la PTF Giurgiu au confiscat 75.400 de ţigări ascunse în podeaua unui vehicul, introduse ilegal în România de un cetăţean bulgar.

Urmărește
270 afișări
Imaginea articolului Contrabanda cu ţigări se menţine la cote alarmante. Un bulgar a vrut să-i fenteze pe vameşi

Contrabanda cu ţigări se menţine la nivel ridicat. Un bulgar a vrut să-i fenteze pe vameşi

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, la un control de rutină, o cantitate mare de ţigări în podeaua unui vehicul, informează Poliţia de Frontieră.

Un cetăţean bulgar, în vârstă de 32 de ani, a încercat să introducă ilegal în ţara noastră 75.400 de ţigări, echivalentul a 3.770 de pachete, ascunse în autoutilitară şi remorcă.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, când bărbatul s-a prezentat la frontieră, încercând să intre în România.

Poliţia de Frontieră a deschis un dosar penal pentru „deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate corespunzător”.

Ţigările, estimate la o valoare de 113.100 lei, au fost confiscate şi duse la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici