Sinner nu i-a dat nicio şansă lui Djokovic şi este campion la Shanghai

Italianul Jannik Sinner a câştigat astăzi titlul la turneul Masters 1000 de la Shanghai, după 7-6 (4), 6-3 în finala cu sârbul Novak Djokovic, meci în care cel mai titrat jucător de tenis din istoria nu şi-a putut procura nicio minge de break.

Urmărește
336 afișări
Imaginea articolului Sinner nu i-a dat nicio şansă lui Djokovic şi este campion la Shanghai

Sinner - Djokovic, finala Mastersului de la Shanghai. Sârbul caută titlul cu numărul 100

Jannik Sinner - Novak Djokovic 7-6 (4), 6-3 

Sinner a dominat finala cu Djokovic, arătând că schimbul de generaţii s-a făcut.

Mai ales că în tribune se afla şi rivalul său, spaniolul Carlos Alcaraz, care a văzut partida de lângă elveţianul Roger Federer.

Sinner nu i-a permis nicio minge de break lui Djokovic. Primul set s-a decis la tie-break, iar în partea a doua, italianul i-a rupt serviciul adversarului la scorul de 2-1.

La Mastersul 1000 de la Shanghai a fost a 8-a întâlnire dintre italianul Jannik Sinner (1 ATP, 23 de ani) şi sârbul Novak Djokovic (4 ATP, 37 de ani),

Cei doi s-au revăzut azi faţă în faţă, despărţiţi de fileu, după semifinala de la Australian Open (turneu câştigat de 10 ori de „Nole” în carieră) de anul trecut, câştigată în 4 seturi de Jannik.

Sârbul avea avantaj minim la directe, conducând cu 4-3 înaintea partidei de astăzi.

Djokovic, 99 de tiluri în carieră, dintre care 24 sunt de Mare Şlem (record), a câştigat deja acest turneu de 4 ori.

Roger Federer, retras din activitate cu un total de 103 turnee câştigate (20 de Mare Şlem), a venit la Shanghai în calitate de ambasador Rolex (sponsorul turneului).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici