Companiile britanice îşi trimit angajaţii mai devreme acasă de frica protestelor violente

Extrema dreaptă îşi arată faţa: Băncile şi companiile engleze trimit angajaţii mai devreme acasă de frica protestelor care au degenerat în revolte violente, potrivit Ziarului Financiar.

Urmărește
7231 afișări
Imaginea articolului Companiile britanice îşi trimit angajaţii mai devreme acasă de frica protestelor violente

Companiile britanice îşi trimit angajaţii mai devreme acasă de frica protestelor violente

Multe dintre cele mai mari bănci şi companii de consultanţă din Regatul Unit au încurajat personalul să plece acasă la începutul acestei săptămâni pentru a evita protestele planificate în întreaga ţară, după ce acţiuni similare s-au transformat în revolte violente în ultimele zile, scrie Bloomberg.

Deutsche Bank AG le-a spus managerilor din Regatul Unit să le ofere angajaţilor posibilitatea de a-şi schimba orele de navetă pentru a evita protestele, în timp ce NatWest Group i-a avertizat pe angajaţi că le-ar putea cere să lucreze de acasă dacă apar probleme de securitate în anumite locaţii.

Deloitte le-a spus angajaţilor din Regatul Unit că nu se aşteaptă ca cineva să vină la birou sau să se întâlnească cu clienţii dacă nu se simt în siguranţă. Angajaţilor Pemberton Asset Management din Londra li s-a spus că ar putea colabora cu managerii pentru a aranja să lucreze de acasă pentru restul săptămânii.

Protestele violente au cuprins unele părţi ale Angliei şi Irlandei de Nord în ultima săptămână, alimentate de dezinformarea din online cu privire la moartea prin înjunghiere a trei tinere în Southport, un oraş situat în nord-vestul Angliei. Aproape 400 de persoane au fost arestate.

Magazinul J Sainsbury şi lanţul de cafenele Greggs se numără printre întreprinderile afectate de proteste, care au devenit cel mai grav focar de revolte din Marea Britanie din ultimii zece ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici