Primele declaraţii ale familiei Lynch după moartea magnatului Mike Lynch şi a fiicei Hannah

  • Vineri, autorităţile italiene au anunţat că au găsit ultimul cadavru de pe iahtul care s-a scufundat în Sicilia.
  • Hannah Lynch, fiica magnatului în tehnologie, Mike Lynch, a fost confirmată ca fiind ultima victimă.
  • Familia a oferit primele declaraţii, prin intermediul unui purtător de cuvânt.
Urmărește
2326 afișări
Imaginea articolului Primele declaraţii ale familiei Lynch după moartea magnatului Mike Lynch şi a fiicei Hannah

Hannah Lynch, fiica magnatului Mike Lynch, confirmată ca fiind ultima victimă a scufundării iahtului

Familia Lynch a dat primele declaraţii, după ce scafandrii italieni au găsit ultimul cadavru ce se bănuia a fi al fiicei magnatului Mike Lynch, Hannah Lynch.

Între timp, identitatea cadavrului a fost confirmată, astfel că familia Lynch a dat primele declaraţii, prin intermediul unui purtător de cuvânt.

„Familia Lynch este devastată, în stare de şoc şi este sprijinită de familie şi prieteni,” se arată în declaraţie, potrivit SkyNews.

Familia a dorit, de asemenea, să mulţumească Gărzii de Coastă italiene, serviciilor de urgenţă şi tuturor celor care au contribuit la operaţiunea de salvare.

În încheiere, aceştia au solicitat respectarea intimităţii în perioada de doliu, adăugându-se că „singura lor dorinţă este ca intimitatea să le fie respectată în acest moment dureros”.

Iahtul s-a scufundat luni, în jurul orei locale 4.30.

Ambarcaţiunea se afla în apropiere de Porticello atunci când paza de coastă italiană a anunţat că s-a scufundat. Este un iaht construit în 2008, de 56 de metri, numit Bayesian, sub pavilion britanic.

Camper & Nicholsons, compania care deţine Bayesian, a confirmat pentru BBC că iahtul s-a scufundat luni, în jurul orei 4:30, ora locală, într-o perioadă cu „vreme severă”. Firma a mai spus că la bord erau 12 oaspeţi şi 10 membri ai echipajului. 15 persoane au fost au fost salvate, iar alte şapte au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici