Andrei Marga: „Universităţile din ţară, cele mai corupte din UE“

Fostul ministru al Educaţiei vorbeşte de vânzarea examenelor şi de politicienii-profesori. Hibele învăţământului superior din România, arătate de Andrei Marga, completează concluziile Barometrului Calităţii 2009, potrivit căruia facultăţile româneşti sunt corijente în Europa.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Andrei Marga: „Universităţile din ţară, cele mai corupte din UE“

Andrei Marga: „Universităţile din ţară, cele mai corupte din UE“

"Acum, sistemul universitar din ţară este cel mai corupt sistem din Europa şi unul dintre cele mai împiedicate să se schimbe, tocmai din cauza deciziilor diletante din ultimii ani", spune Marga.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici