COSMIN OLAROIU A STARNIT VALURI

Cosmin Olaroiu si Gheorghe Hagi sunt doi antrenori care, desi au evitat sa se atace în mod public, cu siguranta nu au fost buni prieteni niciodata. De altfel, si Gigi Becali a tinut sa sublinieze ieri existenta unor tensiuni între cei doi. Razboiul Oli - Hagi a început în momentul în care “Regele” a fost instalat ca antrenor principal la Poli Timisoara... în locul lui Olaroiu!

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului COSMIN OLAROIU A STARNIT VALURI

COSMIN OLAROIU A STARNIT VALURI

Fostul capitan al echipei nationale a criticat, la putin timp dupa preluarea formatiei de pe Bega, pregatirea fizica a fotbalistilor, aruncând o serie de “sageti” spre predecesorul sau. Mai mult, Hagi l-a retrogradat pe Caramarin la echipa a doua, suspectând ca mijlocasul îi raporteaza ceea ce se întâmpla în vestiar lui Oli. “Regele” a continuat “sa-l întepe” pe actualul principal al celor de la Al-Hilal dupa ce acesta a ajuns în Ghencea. “Steaua nu e o echipa de locul 2!”, a declarat Hagi în repetate rânduri la finalul sezonului trecut, atunci când jocul ros-albastrilor nu mergea si era clar ca elevii lui Olaroiu nu vor reusi sa câstige titlul. Acum, desi nu recunoaste acest lucru, Hagi este convins ca Oli se afla în spatele vizitei jucatorilor stelisti la palatul lui Gigi Becali, acolo unde Radoi, Dica, Neaga, Petre Marin si Goian s-au plâns de metodele de lucru ale “Regelui”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici