SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA...

PD pare sa fie cel mai tentat sa accepte o alianta cu PSD pentru a ajuta sa treaca motiunea de cenzura. Problema lor este ca un viitor guvern PSD-PD este aproape imposibil de explicat nucleelor dure de votanti atåt ale democratilor, cåt si ale social-democratilor. Mircea Geoana a lasat sa se inteleaga ca a discutat „mai sus de Emil Boc“ o viitoare alianta cu PD. Mai mult, sursele noastre spun ca PSD si-a desemnat si o „delegatie“ abilitata sa discute cu democratii, dar acestia din urma refuza orice discutie. In plus, acestea mai spun ca democratii nu isi doresc si nu ar vota nici o viitoare motiune de cenzura a PLD, ce ar putea fi depusa, daca cea a PSD esueaza.

1 afișare
Imaginea articolului SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA...

SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA...

PNL ar fi fost dispus, la inceputul crizei politice, sa discute intrarea la guvernare a PSD, dar calculele de ultima ora le arata si liberalilor ca motiunea de cenzura are mari sanse sa nu treaca, nefiind votata de multi membri PSD si PD. Un alt calcul al liberalilor demonstreaza ca acceptarea PSD la guvernare ridica o alta problema. Un guvern remaniat ar trebui sa treaca de Parlament. Ar exista destui membri PSD si PNL care nu ar vota acest guvern, intelegånd greseala de imagine care s-ar face in fata electoratului. Totusi guvernul ar putea sa treaca, dar beneficiind de voturile PD si PLD, care astfel ar monopoliza electoratul de dreapta
Not~: Sursele noastre afirma faptul ca, in ciuda unor negocieri subterane care au fost initiate, fiecare partid va merge pe drumul sau, descris de declaratiile oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici